€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Herfstaanbiedingen: De prijzen dalen!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
Nederland
België
Luxemburg
Duitsland
Frankrijk
Spanje
Italië
Oostenrijk
Zwitserland
Portugal
Denemarken
Kroatië
Liechtenstein
Griekenland
Noorwegen
Zweden
Finland
Malta
Tsjechische Republiek
Polen
Litouwen
Roemenië
Slowakije
Slovenië
Bulgarije
Letland
Estland
Hongarije
Ierland
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Onderdelen Onderdelen
Alle producten in "Onderdelen"
Merken Merken
Alle producten in "Merken"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Skotti camping gasfornuis Booster opvouwbaar

€ 89,00
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 664639
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
 Toegevoegd

Artikel kenmerken

Productdetails

Opvouwbaar camping kooktoestel Klaar voor gebruik in 30 seconden
Extreem plat en ruimtebesparend: slechts 1,5 cm hoog

Productbeschrijving

Onze SKOTTI Booster is het ultieme campingfornuis voor je outdoor kookervaringen! Dit meesterwerk van mobiliteit is niet zomaar een eenvoudig kooktoestel, maar een echte game changer voor alle avonturiers en outdoorkoks. Of je nu kampeert in de bergen, op het strand of in het diepste bos - met zijn compacte formaat, robuuste constructie en eenvoudige bediening is het de perfecte metgezel voor elk avontuur.

De SKOTTI Booster is een krachtig campingfornuis (vermogen van 2,1 KW) dat staat voor efficiëntie en veelzijdigheid. Hij kookt een liter water in slechts vier minuten - perfect voor de volgende pasta-avond. Stel gewoon de perfecte temperatuur in met de regelknop en je kunt aan de slag.

Dit buitenfornuis wordt gekenmerkt door zijn robuuste constructie en snelle warmteontwikkeling, waardoor het de ideale metgezel is voor elk uitstapje. Dankzij het compacte formaat, de slimme opvouwtechnologie en de hoogwaardige tas is hij zeer gemakkelijk te vervoeren. Perfect voor iedereen die snel en gemakkelijk heerlijke maaltijden of warme dranken wil bereiden in de buitenlucht. De veelzijdige functies maken het ook een must-have voor elke outdoor-liefhebber.

Ons compacte campingfornuis overtuigt door zijn vele voordelen. Het is geoptimaliseerd voor gebruik met SKOTTI Boksen en garandeert een perfecte pasvorm en efficiëntie bij het buiten koken. Hij is extreem robuust en stabiel - voor jarenlang kampeerplezier, weer of geen weer. Het scoort punten met de volgende voordelen:

  • Hoogwaardig campinggasfornuis: gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en bijzonder duurzaam.
  • Ultralicht campinggasfornuis: met slechts 540 gram een echt vlieggewicht - perfect voor je volgende wandeling of trektocht.
  • Beginner of barbecuegod: Gebruiksvriendelijk tot in het kleinste detail, het maakt buiten koken kinderspel. Eenvoudig, effectief, SKOTTI!
  • Universeel geniaal? De Booster past op alle standaard gaspatronen en conventionele kookpotten - voor onbeperkte vrijheid en flexibiliteit bij het buiten koken.
  • Pure kracht: Met de BOOST-functie zet je de warmte precies waar ze hoort - direct onder je eten. In een handomdraai tover je een warme maaltijd op tafel.
  • Uitgerust voor alle weersomstandigheden: regen, wind of zonneschijn, de SKOTTI Booster laat je buitenshuis niet in de steek. Geniet onbeperkt van barbecueplezier met het ingebouwde windscherm.

SKOTTI Mini en Booster zijn een echt dreamteam voor alle outdoor cooking fans. Ze maken een einde aan lange wachttijden en omslachtig vuur maken. Combineer de ultracompacte SKOTTI Mini met de gaskracht van de Booster en steek je barbecuevuur aan in een handomdraai - je grillt, kookt of smoort sneller dan je "Vuur aan!" kunt zeggen.

Dankzij de fijn instelbare warmteregeling in de gasstand heb je volledige controle over de temperatuur. Dit betekent dat je de warmte perfect kunt afstemmen op je eten, of je nu een steak wilt dichtschroeien of groenten zachtjes wilt garen.

Maar het mooiste is: de Booster is niet alleen een genie in combinatie met de Mini, hij slaat ook op zichzelf een goed figuur. Als ondersteuning van de SKOTTI Mini of als zelfstandig krachtig fornuis - de SKOTTI Booster is flexibel inzetbaar en voegt een veelvoud aan mogelijkheden toe aan je buitenkeuken.

Veiligheid staat voorop bij de SKOTTI Booster. De stabiele constructie zorgt ervoor dat hij stevig staat op de meest uiteenlopende oppervlakken en de bodemplaat is vuurbestendig. Let op de volgende factoren:

  • Plaats het campingfornuis altijd op een stevige en stabiele ondergrond zodat het niet wiebelt of omvalt.
  • Er mogen geen brandbare materialen zoals synthetische vezeljassen of tenten in de buurt van de booster staan, omdat deze zeer snel vlam vatten.
  • Laat hem na gebruik enkele minuten afkoelen voordat u hem aanraakt en klaarmaakt voor transport.

De SKOTTI Booster is zeer gebruiksvriendelijk, wat hem bijzonder aantrekkelijk maakt voor beginners. De montage is intuïtief en snel, zodat je in een mum van tijd aan de slag kunt. Bovendien garandeert de eenvoudige bediening een nauwkeurige temperatuurregeling, wat je kooksessies en buitenbarbecues aanzienlijk verbetert.

Er is een bonte mengeling van systemen voor buiten koken. Als je van licht en ongecompliceerd houdt, bekijk dan onze barbecues en andere accessoires. Maar hey, in principe is bijna elke pan of pot klaar voor gebruik op je campingfornuis. Tip van de profs: ga voor aluminium of titanium, ze zijn vederlicht! En met een antiaanbaklaag hoef je niet te schrobben - en blijft je eten niet plakken.

Details

  • Grilloppervlak (L x B): 12 cm x 7,5 cm
  • Afmetingen montage (L x B x H): 12 cm x 7,5 cm x 8,3 cm
  • Vermogen: 2,1 kW
  • Gewicht zonder zak: 400 g
  • Toegestaan gaspatroon: EN 417 inschroefpatroon
  • Materiaal: 304 roestvrij staal

SKOTTI Mini niet inbegrepen bij de levering.

Eigenschappen

Kleur Zilver
Gewicht 400 g
Vermogen 2,1 kW
Materiaal ombouw 304 roestvrij staal
Aantal branders 1 vlam
Breedte 7,5 cm
Hoogte 8,3 cm
diepte 12 cm
ean 4260720830660
Fabrikant Artikel Nr. SK134

Artikel kenmerken

Gaspatroon

Werking met gaspatroon

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.