Eerst snijden, dan vouwen. Het archetype van de snijplank nu met nieuwe vouwfunctie en uitgekiend design. De snijplank kan door de centrale vouw worden gebogen en het gesneden product glijdt veilig in de pot of kom. Dankzij de professionele afmeting kunnen alle ingrediënten tijdens de bereiding van het voedsel gemakkelijk worden vermalen en verzameld op één oppervlak. Ook gebraden en gebakken producten worden hier comfortabel geproportioneerd. Met de grote handgreep voor beter tillen en vasthouden, de allround sapgroef en het mesbladontziend oppervlak is SNAP 2.0 eenvoudigweg goed doordacht. De snijplank is gemaakt van het nieuwe koziol Organic materiaal met natuurlijke cellulose: milieuvriendelijk, voedselveilig, 100% recyclebaar, absoluut vrij van schadelijke stoffen, zonder formaldehyde of BPA. Het is bovendien uiterst duurzaam, stevig en natuurlijk vaatwasserbestendig. De productie in Duitsland maakt ook een actieve reductie van CO² mogelijk door korte transportroutes en het gebruik van groene stroom.