Black Camping Week: weergaloze aanbiedingen!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
Nederland
België
Luxemburg
Duitsland
Frankrijk
Spanje
Italië
Oostenrijk
Zwitserland
Portugal
Denemarken
Kroatië
Liechtenstein
Griekenland
Noorwegen
Zweden
Finland
Malta
Tsjechische Republiek
Polen
Litouwen
Roemenië
Slowakije
Slovenië
Bulgarije
Letland
Estland
Hongarije
Ierland
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Multimedia Multimedia
Alle producten in "Multimedia"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Onderdelen Onderdelen
Alle producten in "Onderdelen"
Merken Merken
Alle producten in "Merken"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Conrad Stein Verlag Koken voor groepen en kampen OutdoorHandboek Volume 203

€ 9,90
Prijzen incl. BTW plus verzendkosten
Artikelnummer: 139916
 
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
Slechts een klein aantal stuks beschikbaar
 Toegevoegd

Productdetails

Inspirerend Informatief

Productbeschrijving

Van de inhoud
Voorwoord, Hoe dit boek te gebruiken, Uit het veld, Recepten, Hoofdgerechten, Groenten, Desserts, Ontbijt, Dranken, Bijgerechten, Salade en koud buffet, Spreads.

over de auteur
Wolfgang Ries werd geboren in Tauberfranken in 1960. Hij was van jongs af aan actief in het jeugdwerk op vrijwillige basis. Parallel aan zijn opleiding tot elektrotechnisch ingenieur stapte hij over van kampeerbegeleider naar werken in de keuken. Hier leerde hij heel snel wat het betekent om voor kinderen te koken in de rustieke omgeving zonder elektriciteit en stromend water

Hij heeft zijn ervaringen en recepten van 25 jaar tentenkamp koken opgeschreven in dit kookboek. Sinds het einde van zijn actieve kampcarrière volgden andere kinderkookboeken en publicaties in talrijke tijdschriften. Hij blijft kookcursussen geven voor kinderen en ouders.

Korte beschrijving
Dit tentkamp kookboek beschrijft de "kunst" van het koken voor grote groepen onder de meest eenvoudige omstandigheden. Van het plannen van het menu tot het uiteindelijke buffet, het begeleidt de lezer bij alle typische kampkeukenactiviteiten en biedt ondersteuning met waardevolle tips, voorbeelden en checklists

De recepten zijn al vele malen uitgeprobeerd en zijn erg populair bij kinderen en jongeren. De bereiding van de veelal verse, gezonde ingrediënten wordt stap voor stap gedetailleerd uitgelegd, zodat ook beginners heerlijke gerechten met pit op tafel kunnen toveren. De recepten worden afgerond met tips en trucs, waarvan sommige het werk veel gemakkelijker maken en mogelijke problemen voorkomen.

Details

  • Wolfgang Ries
  • 3. Editie 2022
  • OutdoorHandboek Volume 203
  • 86 kleurenillustraties
  • 13 gekleurde illustraties
  • Formaat 16,5 x 11,5 cm
  • ISBN 978-3-86686-129-9

Eigenschappen

Soort praktische boeken en kookboeken Kookboek
Aantal pagina's 160
ean 9783866861299
Fabrikant Artikel Nr. 10129

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.