Productdetails
Heerlijke recepten | Professionele tips en trucs om thuis ijs te maken |
Productbeschrijving
U wilt eindelijk het volledige potentieel van uw ijsmachine benutten? Dan komt hier de ultieme ijsschool: voor bevroren zo romig als in Italië, zo fruitig als in uw favoriete ijssalon, zo delicaat smeltend als maar kan. Wat heeft u nodig?
Zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten en de kennis van de kneepjes van het ijsmakersvak. Met de bijna 50 jaar ervaring van de Münchense ijsfabrikant Engert!
De ijsfabriek Engert staat al meer dan 40 jaar in München. Hier wordt op traditionele Italiaanse wijze ijs gemaakt en verkocht in twee eigen ijssalons. In de IJsbijbel onthult het Engert-team voor het eerst zijn beste recepten en creaties
Creaties en professionele tips en trucs om thuis ijs te maken.
Christian Verlag is al meer dan 30 jaar een van de meest gerenommeerde Duitse uitgeverijen voor de fijnere dingen des levens. In de thema's koken, tuinieren, wonen en lifestyle worden hoogwaardige en bijzondere boeken uitgegeven. De kookboeken
van Christian Verlag hebben al talrijke onderscheidingen ontvangen, waaronder de Franse "Gourmand Cookbook Award" en medailles van de "Gastronomische Akademie Deutschland (GAD)".
Bijzonderheden:
- 320 pagina's, ca. 150 ill., formaat 22,5 x 27,1 cm
- ISBN: 978-3-86244-116-7
Eigenschappen
Soort praktische boeken en kookboeken | Kookboek |
Aantal pagina's | 320 |
ean | 9783862441167 |
Fabrikant Artikel Nr. | 44116 |