Productdetails
375 recepten | Culinaire geheime kennis |
Productbeschrijving
Absoluut alles over de Franse keuken
Dit kookboek biedt 400 pagina's met alles wat je moet weten over het culinaire universum van Frankrijk: met 375 recepten, productportretten, productinformatie en korte anekdotes over de getoonde lekkernijen is dit de ultieme bijbel voor alle fijnproevers. Van appeltaart tot zurruputuna (een Baskische soep met kabeljauw), hier vindt u culinaire voorkennis!
De Fransman François-Régis Gaudry, geboren in 1975, is journalist en restaurantcriticus. Hij schrijft wekelijks een column voor "L'Express" en presenteert elke zondag het programma "On Va Déguster" op de radiozender France Inter, waardoor het idee voor dit boek ontstond.
Christian Verlag is al meer dan 30 jaar een van de meest gerenommeerde Duitse uitgevers van de mooie dingen des levens. Er worden hoogwaardige en bijzondere boeken uitgegeven in de themawereld van koken, tuinieren, wonen en lifestyle. De kookboeken van Christian Verlag hebben al talrijke onderscheidingen ontvangen, waaronder de Franse "Gourmand Cookbook Award" en de medailles van de "Gastronomische Akademie Deutschland (GAD)".
Bijzonderheden:
- 400 pagina's, ca. 1000 ill., formaat 24,8 x 33,4 cm
- ISBN: 978-3-95961-400-9
Eigenschappen
Soort praktische boeken en kookboeken | Kookboek |
Aantal pagina's | 400 |
ean | 9783959614009 |
Fabrikant Artikel Nr. | 61400 |